onsdag den 23. april 2014

Studenterhue, første hjemmelavede projekt på Silhouette cameo

Så er det tid til studenter. Jeg ville derfor prøve at lave en studenterhue på min nye Silhouette Cameo.

Dette blev resultatet og jeg er selv ganske godt tilfreds med resultatet. Jeg fandt et foto, som jeg synes havde det jeg gerne ville lave og så gik jeg igang med min maskine og tungen lige i munden.

Hvis du kan bruge filen, så send mig en mail, så skal jeg sende den til dig. Bemærk dog, at det kun er til dit private forbrug, og ikke til videresalg eller offentliggørelse på andre sider.

torsdag den 17. april 2014

Silhouette cameo

I tirsdags tog min datter og jeg til Hobby boden i Odder og der købte jeg mig en Silhouette cameo. Uha der er meget at lærer, men det er lykkedes ved hjælp af videoer på you tube at få ganske godt overblik over det mest almindelige. Der skal nok komme nogle flotte ting ud af det i fremtiden.

søndag den 13. april 2014

Kort for sjov

Jeg var træt, da dette kort blev fundet på. Jeg sad og prøvede, at finde noget der kunne passe sammen, og pludselig havde jeg klippet en trekant, og så blev det til flere og et kort. Egentlig er det meningen at jeg vil sætte et lille stempel i den hvide trekant nederst, men det er stadig under overvejelse.


boks konfirmationskort til dreng

I går var jeg til hygge ved nogle gode veninder og der var dømt hårdt arbejde med hobby hele dagen ;)

Jeg havde lovet en anden veninde, at lave et konfirmations kort til en dreng der går til fodbold, så det var det første der skulle laves. Jeg er blevet glad for boks kort, og havde min veninde havde lavet sådan et her, som jeg fik lov at kopierer. Jeg synes det er virkeligt godt.



Der er brugt:
Marianne die til fodbold trøje, buks og bold samt kuvert
Spelbinder kors
Tags og græs kan jeg stadig ikke huske, hvem er fra lige nu.
Karton på "flapperne" er fra en blok fra Marian design der hedder All for the men, (fedt herrepapir i øvrigt).

søndag den 6. april 2014

babykort

En af mine kollegaer har bestilt et kort til en barnedåb og i aftes fik jeg så lavet det.

Jeg valgte at lave et trifold card og her kommer "opskriften" godt nok med ganske ubehjælpelige streger, men det giver nok mening alligevel ;o)

Du skal bruge et stykke base-kort, til det tager du et A4 og skærer det af så det er 14 cm bred og lige så lang som det nu er.

 
Så scorer du ved 5 cm, 10 cm, 20 cm og 25 cm (de sorte streger)

Derefter skærer du 3,5 cm fra de kanten mellem de to yderste scorstreger (de røde streger)

Nu kommer al det sjove med at få karton på :o) Jeg skærer mine stykker ud, så de er 5 mm mindre end de stykker de skal limes på. Eks det første stykke måler 5 cm x 14, så jeg skærer ud til 4,5 cm x 13,5 cm.











Jeg har købt mig en Staedtler linial der kun er 15 cm lang og som har øh gummi på bagsiden, så den ikke flytter sig. Den er jeg utrolig glad for, da den er nemmere at have med at gøre, når den ikke er så lang, når man skal måle disse små mål, som det ender med, når man laver kort.

God fornøjelse hvis du vil prøve at lave sådan et kort :o) Hvis det driller og jeg kan hjælpe, så skriv endelig.



lørdag den 5. april 2014

evighedskort

Fantastisk sjovt kort. Da jeg havde fået lavet det første kunne jeg slet ikke holde op med at bladre rundt i det ;o) så sjovt var det og når man så vendte det om så havde man pludselig et helt andet kort.












Det næste jeg lavede er et konfirmationskort til en pige som et evighedskort, den lille kuvert er til penge









boks kort / box card

Jeg har en gruppe på facebook med min veninde https://www.facebook.com/groups/537447802966758/
og der har vi en gang om ugen online hygge, hvor der også bliver lagt en udfordring op, som man kan lave hvis man ikke lige ved, hvad man vil lave den aften. Du er også velkommen :o)

For nyligt var det et boks kort der var udfordringen og det var lidt spændende må jeg sige. Jeg plejer at gå lidt i stå når der skal scores og foldes alt for meget, men jeg er lige så langsomt ved at få smag for det.

Det er et super flot kort, hvor man skriver sin hilsen på den anden side af det mørklilla. Som en i gruppen sagde, så er det jo alle tiders kort at have med eller sende til en der ligger på hospitalet. Det er næsten trylleri, men kortet kan slåes helt sammen, så det er næsten flad og kan så puttes i en kuvert og vupti så er der en fin lille boks når det når frem og bliver pakket ud.

Når jeg laver det næste boks kort, så skal jeg nok få skrevet mål ned og få taget foto, så du også kan prøve at lave et :o)


konfirmationskort

I år har jeg fået lavet et par konfirmationskort, 
dog flest til piger kan jeg se, når jeg putter dem her ind på bloggen ;o)


På dette har jeg selv stemplet det blomstrede papir med peg stams



Fodbolden er en quick cut die, slipset en memoribox, og tagen er den del af et sæt, som jeg simpelthen lige nu ikke kan huske hvilket mærke er.


Kjolen er en stamping up die, som jeg har været så utrolig heldig at få købt. Undre mig stadig over at de ikke sælger til Danmark. Den lille kirke er en del af et sæt Marianne die, som jeg købte ved juletid og de små blomster er den lille floral punch.



Jeg holdt hobby hygge med min veninde for nyligt og der lånte jeg hendes die af denne sko,som jeg synes er rigtig sød. 


Motorcyklen er en ny Marianne die. Jeg er helt vild med de der skrue brads, de ser så super godt ud på kort til drenge og herre synes jeg.


Endnu et kort hvor jeg har stemplet papiret selv med peg stamps.



Kjolen er en lånt memoribox die og blomsterne er floral punch i de 3 str. den findes i. Jeg har siden fotoet blev taget tilføjet et guldkors i det tomme felt til højre for kjolen.


samme layout men en anden farve.